Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Potenza

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Potenza inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Potenza miniguide

Leiebil Potenza
Bilutleie Potenza

Potenza er hovedstaden i både provinsen med samme navn og regionen Basilicata. Regionen befinner seg sør i Italia og grenser til Tarantobukten som hører sammen med Det ioniske hav i sør, mens en liten del av regionen grenser til Middelhavet i vest. Potenza har en sentral beliggenhet i den nordlige delen av Basilicata og ligger omtrent 90 km øst for Middelhavskysten. Antall innbyggere i byen er anslått til ca. 70 000 (2009).

Potenza er en gammel by og ble grunnlagt av romerne i det 1. århundret f. Kr. Det står fortsatt flere historiske byggverk i byen og man kan blant annet besøke kirker som San Fransesco som ble grunnlagt i 1274 og San Michele fra 1000- og 1100-tallet. National Archaeological Museum er å finne i den vakre bygningen Palazzo Loffredo fra 1600-tallet, og det er også mulig å se rester av byportene som tilhørte den gamle bymuren.

Den nærmeste internasjonale flyplassen er Palese Airport i Bari som ligger ca. 130 km unna.