Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Prato

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Prato inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Prato miniguide

Leiebil Prato

Bilutleie Prato

Prato er hovedstaden i provinsen med samme navn og tilhører regionen Toscana. Byen ligger i den nordlige delen av regionen som har en sentral beliggenhet i landet og grenser til Italias vestkyst. Den vakre byen Firenze ligger bare ca. 20 km sørøst for byen, mens vestkysten og Middelhavet er å finne nesten 80 km unna Prato. Elven Bisenzio renner gjennom byen og innbyggertallet ble målt til nesten 190 000 i 2009.

Prato er kjent for å ha vært en stor tekstilprodusent i Italia i nesten 900 år og er sammen med omkringliggende steder et senter for ullvareproduksjonen i landet. Historien om produksjonen er bevart i tekstilmuseet Museum of Textile. I den historiske bydelen ligger det mange vakre palasser som blant annet Palazzo Pretorio fra 1200-tallet. Palazzo degli Alberti ble reist på 1100-tallet og huser i dag et kunstgalleri.

Firenze Airport er en internasjonal flyplass som ligger ca. 10 km unna Prato. Flyplassen kalles både Peretola Airport og Amerigo Vespucci Airport.

Norsk bokmål