Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Prato

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Prato inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Prato miniguide

Leiebil Prato
Bilutleie Prato

Prato er hovedstaden i provinsen med samme navn og tilhører regionen Toscana. Byen ligger i den nordlige delen av regionen som har en sentral beliggenhet i landet og grenser til Italias vestkyst. Den vakre byen Firenze ligger bare ca. 20 km sørøst for byen, mens vestkysten og Middelhavet er å finne nesten 80 km unna Prato. Elven Bisenzio renner gjennom byen og innbyggertallet ble målt til nesten 190 000 i 2009.

Prato er kjent for å ha vært en stor tekstilprodusent i Italia i nesten 900 år og er sammen med omkringliggende steder et senter for ullvareproduksjonen i landet. Historien om produksjonen er bevart i tekstilmuseet Museum of Textile. I den historiske bydelen ligger det mange vakre palasser som blant annet Palazzo Pretorio fra 1200-tallet. Palazzo degli Alberti ble reist på 1100-tallet og huser i dag et kunstgalleri.

Firenze Airport er en internasjonal flyplass som ligger ca. 10 km unna Prato. Flyplassen kalles både Peretola Airport og Amerigo Vespucci Airport.