Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Rende

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rende inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rende miniguide

Leiebil Rende

Bilutleie Rende

Rende tilhører provinsen Cosenza og ligger i regionen Calabria som befinner seg i den sørlige delen av Italia. Calabria grenser til Middelhavet i vest, regionen og øya Sicilia i sør og Det ioniske hav i øst. Rende har en beliggenhet nord i regionen, omtrent 15 km nordvest for provinshovedstaden Cosenza og ca. 15 km fra vestkysten. I 2004 bodde det omtrent 35 000 innbyggere i byen, men hvis man regner med studentene på University of Calabria, stiger tallet til ca. 60 000.

Første gang navnet Renne ble brukt, var i 1095. Det var også på denne tiden at borgen i Rende ble reist, som man fortsatt kan se i byen. Rende er delt mellom den historiske bydelen og den nyere delen, og i byen bør man besøke blant annet kirken Santa Maria Maggiore med sine gamle fresker og bymuseet som huses i Palazzo Zagarese.

Den nærmeste flyplassen er Lamezia Terme Airport som befinner seg rundt 70 km sør for Rende.

Norsk bokmål