Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rende

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rende inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rende miniguide

Leiebil Rende
Bilutleie Rende

Rende tilhører provinsen Cosenza og ligger i regionen Calabria som befinner seg i den sørlige delen av Italia. Calabria grenser til Middelhavet i vest, regionen og øya Sicilia i sør og Det ioniske hav i øst. Rende har en beliggenhet nord i regionen, omtrent 15 km nordvest for provinshovedstaden Cosenza og ca. 15 km fra vestkysten. I 2004 bodde det omtrent 35 000 innbyggere i byen, men hvis man regner med studentene på University of Calabria, stiger tallet til ca. 60 000.

Første gang navnet Renne ble brukt, var i 1095. Det var også på denne tiden at borgen i Rende ble reist, som man fortsatt kan se i byen. Rende er delt mellom den historiske bydelen og den nyere delen, og i byen bør man besøke blant annet kirken Santa Maria Maggiore med sine gamle fresker og bymuseet som huses i Palazzo Zagarese.

Den nærmeste flyplassen er Lamezia Terme Airport som befinner seg rundt 70 km sør for Rende.