Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sassuolo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sassuolo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sassuolo miniguide

Leiebil Sassuolo

Bilutleie Sassuolo

Sassuolo befinner seg i regionen Emilia-Romagna som ligger i den nordlige delen av Italia, like ved stedet hvor landet strekker seg ut i havet. Byen har en sentral beliggenhet i regionen, omtrent 15 km fra provinshovedstaden Modena i nord, og ligger ved bredden av elven Secchia. Det er ca. 50 km til storbyen Bologna og litt over 100 km til Liguriahavet som er en del av Middelhavet i vest. I 2009 ble innbyggertallet anslått til ca. 40 000.

Sassuolo strekker seg tilbake til 900-tallet og ble først nevnt i kilder i år 980. En av de mest kjente attraksjonene i byen er Ducal Palace of Sassuolo som ble reist på ruinene av et gammelt slott på 1600-tallet. I samme århundre ble palasset prydet med fresker av kunstnere som Jean Boulanger og Agostino Mitelli. I Modena kan man besøke Palzzon dei Musei med historiske museer og gallerier.

Bologna Airport er en internasjonal flyplass som befinner seg ca. 40 km øst for Sassuolo.

Norsk bokmål