Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sassuolo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sassuolo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sassuolo miniguide

Leiebil Sassuolo
Bilutleie Sassuolo

Sassuolo befinner seg i regionen Emilia-Romagna som ligger i den nordlige delen av Italia, like ved stedet hvor landet strekker seg ut i havet. Byen har en sentral beliggenhet i regionen, omtrent 15 km fra provinshovedstaden Modena i nord, og ligger ved bredden av elven Secchia. Det er ca. 50 km til storbyen Bologna og litt over 100 km til Liguriahavet som er en del av Middelhavet i vest. I 2009 ble innbyggertallet anslått til ca. 40 000.

Sassuolo strekker seg tilbake til 900-tallet og ble først nevnt i kilder i år 980. En av de mest kjente attraksjonene i byen er Ducal Palace of Sassuolo som ble reist på ruinene av et gammelt slott på 1600-tallet. I samme århundre ble palasset prydet med fresker av kunstnere som Jean Boulanger og Agostino Mitelli. I Modena kan man besøke Palzzon dei Musei med historiske museer og gallerier.

Bologna Airport er en internasjonal flyplass som befinner seg ca. 40 km øst for Sassuolo.