Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Savona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Savona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Savona miniguide

Leiebil Savona

Bilutleie Savona

Savona er hovedstaden i provinsen Savona og tilhører regionen Liguria som ligger nord i Italia og grenser til Frankrike i vest. Byen befinner seg på den italienske rivieraen og grenser til Liguriahavet som er en del av Middelhavet. Den franske grensen er å finne litt over 100 km utenfor byen, mens regionshovedstaden Genova befinner seg ca. 50 km østover. Det bor omtrent 60 000 innbyggere i Savona (2009).

Mange reiser til Savona på grunn av dens beliggenhet ved havet og de vakre strendene. I tillegg kan byen by på mye historie og kultur ettersom Savona eksisterte allerede under romerne. Blant annet kan man besøke flere gamle tårn, hvorav selvstendighetserklæringen ble undertegnet i tårnet Campanassa i 1191. Cappella Sistina er et kapell som strekker seg tilbake til 1400-tallet, og man bør også avlegge et besøk i det som kalles Christopher Columbus` hus og hvor man regner med at han tilbrakte mange av barndomsårene.

Genoa Cristoforo Colombo Airport ligger ca. 40 km unna Savona.

Norsk bokmål