Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Savona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Savona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Savona miniguide

Leiebil Savona
Bilutleie Savona

Savona er hovedstaden i provinsen Savona og tilhører regionen Liguria som ligger nord i Italia og grenser til Frankrike i vest. Byen befinner seg på den italienske rivieraen og grenser til Liguriahavet som er en del av Middelhavet. Den franske grensen er å finne litt over 100 km utenfor byen, mens regionshovedstaden Genova befinner seg ca. 50 km østover. Det bor omtrent 60 000 innbyggere i Savona (2009).

Mange reiser til Savona på grunn av dens beliggenhet ved havet og de vakre strendene. I tillegg kan byen by på mye historie og kultur ettersom Savona eksisterte allerede under romerne. Blant annet kan man besøke flere gamle tårn, hvorav selvstendighetserklæringen ble undertegnet i tårnet Campanassa i 1191. Cappella Sistina er et kapell som strekker seg tilbake til 1400-tallet, og man bør også avlegge et besøk i det som kalles Christopher Columbus` hus og hvor man regner med at han tilbrakte mange av barndomsårene.

Genoa Cristoforo Colombo Airport ligger ca. 40 km unna Savona.