Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Viterbo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Viterbo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Viterbo miniguide

Leiebil Viterbo

Bilutleie Viterbo

Viterbo er hovedstaden i provinsen Viterbo og befinner seg i regionen Lazio. Lazio har en sentral beliggenhet i landet og grenser til Tyrrenhavskysten i vest, mens byen ligger omtrent 50 km innover i landet. Innbyggertallet ble målt til litt over 60 000 i 2008, og det er ca. 80 km til hovedstaden Roma i sør. Dette er en gammel by som antakelig ble anlagt av etruskerne og var en romersk koloni med navnet Vicus Elbii.

Den historiske bydelen er en av de best bevarte gamlebyene i den sentrale delen av Italia. Rundt gamlebyen går det en bymur fra 1000- og 1100-tallet samt at man kommer inn til denne bydelen via en gammel byport. Katedralen St. Lorenzo ble reist på 1100-tallet, mens Palazzo dei Papi var sete for paven mellom 1257 og 1281. Rundt byen ligger det varmekilder som også var hyppig besøkt i romertiden.

Det er ca. 70 km til Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport som er den største flyplassen i Italia.

Norsk bokmål