Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Viterbo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Viterbo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Viterbo miniguide

Leiebil Viterbo
Bilutleie Viterbo

Viterbo er hovedstaden i provinsen Viterbo og befinner seg i regionen Lazio. Lazio har en sentral beliggenhet i landet og grenser til Tyrrenhavskysten i vest, mens byen ligger omtrent 50 km innover i landet. Innbyggertallet ble målt til litt over 60 000 i 2008, og det er ca. 80 km til hovedstaden Roma i sør. Dette er en gammel by som antakelig ble anlagt av etruskerne og var en romersk koloni med navnet Vicus Elbii.

Den historiske bydelen er en av de best bevarte gamlebyene i den sentrale delen av Italia. Rundt gamlebyen går det en bymur fra 1000- og 1100-tallet samt at man kommer inn til denne bydelen via en gammel byport. Katedralen St. Lorenzo ble reist på 1100-tallet, mens Palazzo dei Papi var sete for paven mellom 1257 og 1281. Rundt byen ligger det varmekilder som også var hyppig besøkt i romertiden.

Det er ca. 70 km til Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport som er den største flyplassen i Italia.