leiebil logo

Ring oss +47 21 55 46 13

 
     
   
     
 

 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene på nyhetsbrev.

 

Tilgjengelig på App Store

Last ned vår app på App Store

 

Leiebil Bodø

Hjem > Leiebil Norge > Bodø

 

Sammenlign pris på bilutleie

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bodø inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

 

Sammenlign 1200 selskaper og spar opptil 70%

 

Oppnå bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

Inkluderer forsikringer og skatt

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Kundeservice 24 timer i døgnet

 

leiebil firma

 

Bodø miniguide

Bodø

Bilutleie Bodø

Bodø har ca. 48.000 innbyggere (2010), er administrasjonssentrum og største by i Nordland fylke – og ligger ved kysten i landskapet Salten. Allerede på 1500-tallet var det et etablert kirkested her (Bodin), men først i 1816 fikk Bodø status som by.

 

En av de store turistattraksjonene er midnattssolen, som skinner hele døgnet i Bodø i perioden 4. juni – 8. juli. Det er da også ei sol som preger Bodøs byvåpen. Ellers er det mye flott natur rundt byen – og 30 km øst for sentrum finner vi Salstraumen, verdens sterkeste tidevannsstrøm. National Geographic har kåret den til en av Europas mest interessante dykkerdestinasjoner.

 

Ellers finnes det flere interessante museer i Bodø. Mest populært er Norsk Luftfartsmuseum, som har status som nasjonalt museum for sivil og militær luftfart. Også Salten Museum er godt besøkt. Her kan man oppleve både kystkultur, samisk kultur og Bodø bys historie. Mange vil også finne veien til Galleri Bodøgaard, som ligger 2,5 km utenfor sentrum. Det er et privat kunstmuseum som også inneholder en interessant samling av polske og greske ikoner.

 

Musikk (i alle sjangre) står sterkt i Bodøs kulturliv, og det arrangeres hvert år flere musikkfestivaler. Den mest kjente er Nordland musikkfestuke (med vekt på klassisk musikk), som går av stabelen hver sommer i slutten av juli (omkring Olsok).

 

Bodø Lufthavn ligger 2,2 km sørvest for sentrum.

 
     
 

Leiebilguiden.no

Informasjon

Support

Følg oss

Mest besøkt