Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bodø

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bodø inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hvorfor leie bil i Bodø?

Bodøs beliggenhet ved kysten av Nordland gir adgang til storslåtte naturopplevelser, fra de bratte fjellene på Kjerringøy til de dramatiske Saltstraumen. Med en leiebil har du friheten til å besøke disse attraksjonene etter ditt eget skjema, uten å være avhengig av offentlig transport.

Bodø miniguide

Leiebil Bodø
Bilutleie Bodø

Bodø har ca. 43.000 innbyggere (2023), er administrasjonssentrum og største by i Nordland fylke – og ligger ved kysten i landskapet Salten. Allerede på 1500-tallet var det et etablert kirkested her (Bodin), men først i 1816 fikk Bodø status som by.

En av de store turistattraksjonene er midnattssolen, som skinner hele døgnet i Bodø i perioden 4. juni – 8. juli. Det er da også ei sol som preger Bodøs byvåpen. Ellers er det mye flott natur rundt byen – og 30 km øst for sentrum finner vi Salstraumen, verdens sterkeste tidevannsstrøm. National Geographic har kåret den til en av Europas mest interessante dykkerdestinasjoner.

Ellers finnes det flere interessante museer i Bodø som kan besøkes med leiebil. Mest populært er Norsk Luftfartsmuseum, som har status som nasjonalt museum for sivil og militær luftfart. Også Salten Museum er godt besøkt. Her kan man oppleve både kystkultur, samisk kultur og Bodø bys historie. Mange vil også finne veien til Galleri Bodøgaard, som ligger 2,5 km utenfor sentrum. Det er et privat kunstmuseum som også inneholder en interessant samling av polske og greske ikoner.

Musikk (i alle sjangre) står sterkt i Bodøs kulturliv, og det arrangeres hvert år flere musikkfestivaler. Den mest kjente er Nordland musikkfestuke (med vekt på klassisk musikk), som går av stabelen hver sommer i slutten av juli (omkring Olsok).

Bodø Lufthavn ligger 2,2 km sørvest for sentrum.

Forsikring og vinterdekk på leiebil

Forsikre deg om du forstår hva forsikringen dekker. Vurder om du trenger ekstra forsikringer på leiebilen som reduserer egenandel ved skade. I Bodø kan veiene være glatte, spesielt om vinteren, så pass på at bilen er utstyrt med gode vinterdekk når det er sesong for det.

Når du returnerer leiebilen

Husk å fylle tanken før du returnerer bilen. Som regel er det påkrevd å levere den tilbake med samme mengde drivstoff som da du fikk den. Gjør også en rask inspeksjon av leiebilen for å sikre at den er i samme stand som da du leide den for å unngå ekstra kostnader.