Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Badalona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Badalona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Badalona miniguide

Leiebil Badalona

Bilutleie Badalona

Badalona tilhører provinsen Barcelona i den nordøstlige delen av Spania og er en havneby som grenser til Middelhavet. Byen ligger ved bredden av elven Besòs og det er bare 10 km til provinshovedstaden Barcelona i sør. Med et innbyggertall på over 220 000 (2009), er Badalona den tredje største byen i provinsen. Badalona ble anlagt på romerske ruiner i det 10. århundret og er en av de eldste byene i regionen Catalonia.

Som andre byer langs den spanske Middelhavskysten, er Badalona et vakkert feriested med palmer og strender på 6 km. I sentrum er det mange butikker, kafeer og restauranter, i tillegg til attraksjoner og severdigheter. På grunn av byens alder, er det mulig å besøke flere historiske severdigheter, blant annet klosteret Sant Jeroni de la Murtra fra 1300-tallet. Det romerske museet er viet til restene av romerske bad og en bymur samt kunstgjenstander.

Barcelona Airport ligger ca. 25 km sør for Badalona og er den nest største flyplassen i Spania.

Norsk bokmål