Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Badalona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Badalona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Badalona miniguide

Leiebil Badalona
Bilutleie Badalona

Badalona tilhører provinsen Barcelona i den nordøstlige delen av Spania og er en havneby som grenser til Middelhavet. Byen ligger ved bredden av elven Besòs og det er bare 10 km til provinshovedstaden Barcelona i sør. Med et innbyggertall på over 220 000 (2009), er Badalona den tredje største byen i provinsen. Badalona ble anlagt på romerske ruiner i det 10. århundret og er en av de eldste byene i regionen Catalonia.

Som andre byer langs den spanske Middelhavskysten, er Badalona et vakkert feriested med palmer og strender på 6 km. I sentrum er det mange butikker, kafeer og restauranter, i tillegg til attraksjoner og severdigheter. På grunn av byens alder, er det mulig å besøke flere historiske severdigheter, blant annet klosteret Sant Jeroni de la Murtra fra 1300-tallet. Det romerske museet er viet til restene av romerske bad og en bymur samt kunstgjenstander.

Barcelona Airport ligger ca. 25 km sør for Badalona og er den nest største flyplassen i Spania.