Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Albacete

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Albacete inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Albacete miniguide

Albacete

Bilutleie Albacete

Albacete er en spansk by som er hovedstaden i provinsen med samme navn. Byen ligger i den sørlige delen av Spania og det er omtrent 190 km til kysten og Middelhavet i øst. Valencia befinner seg ca. 135 km nordøst for Albacete, mens landets hovedstad Madrid ligger litt over 250 km i nordvestlig retning. I 2007 bodde det omtrent 160 000 innbyggere i Albacete.

Første gang byen dukket opp i kilder, var i 1269 da Albacete var en liten landsby. I dag kan man vandre gjennom en middelaldersk gamleby og se historiske bygninger som den gotiske San Juan Bautista-katedralen. Klosteret La Encarnatión strekker seg tilbake til 1500-tallet og huser i dag et kultursenter. I tidligere tider var byen kjent for å produsere smedvarer som kan kjøpes i suvenirbutikker, og Municipal Knife Making Museum er viet til historien om Albacetes knivproduksjon.

Albacete Airport befinner seg omtrent 8 km utenfor byen. Flyplassen startet med ruteflyvninger i 2003 og tilbyr reiser til Barcelona.

Norsk bokmål