Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Albacete

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Albacete inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Albacete miniguide

Albacete
Bilutleie Albacete

Albacete er en spansk by som er hovedstaden i provinsen med samme navn. Byen ligger i den sørlige delen av Spania og det er omtrent 190 km til kysten og Middelhavet i øst. Valencia befinner seg ca. 135 km nordøst for Albacete, mens landets hovedstad Madrid ligger litt over 250 km i nordvestlig retning. I 2007 bodde det omtrent 160 000 innbyggere i Albacete.

Første gang byen dukket opp i kilder, var i 1269 da Albacete var en liten landsby. I dag kan man vandre gjennom en middelaldersk gamleby og se historiske bygninger som den gotiske San Juan Bautista-katedralen. Klosteret La Encarnatión strekker seg tilbake til 1500-tallet og huser i dag et kultursenter. I tidligere tider var byen kjent for å produsere smedvarer som kan kjøpes i suvenirbutikker, og Municipal Knife Making Museum er viet til historien om Albacetes knivproduksjon.

Albacete Airport befinner seg omtrent 8 km utenfor byen. Flyplassen startet med ruteflyvninger i 2003 og tilbyr reiser til Barcelona.