Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Menorca

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Menorca inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Menorca miniguide

Leiebil Menorca

Bilutleie Menorca

Øygruppa Balearene i Middelhavet har i mange år vært et av Spanias aller mest populære turistområder. Mallorca og Ibiza er nok de mest kjente øyene her, men Menorca er ikke mindre attraktiv. Her har det vært bosetting siden forhistorisk tid, og spor av dette kan ennå sees i den store samlingen av megalittiske monumenter fra steinalderen og bronsealderen – en av de virkelig store turistattraksjonene på øya.

Menorca har ellers en turbulent historie. Her har det vært base for sjørøvere, samt at arabene og britene har dominert området i hver sin periode. I dag er Menorca et fredelig sted, som henter sine inntekter først og fremst fra de mange feriegjestene som kommer hit.

De fleste vil imidlertid oppleve Menorca som mindre preget av masseturisme og stress enn Mallorca og Ibiza. Her er det dessuten vakre fjellområder utenfor bebyggelsen, der man kan få en fornemmelse av uberørt natur. Ellers er det selvsagt også flotte badestrender flere steder langs kysten. Menorca har rundt 80.000 innbyggere. Mange av dem bor enten i hovedstaden Mahon eller i den neststørste byen Ciutadella.

Flyplassen Máo Airport ligger sørvest for Mahon

Norsk bokmål