Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Jerez Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jerez Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jerez Lufthavn miniguide

Leiebil Jerez Lufthavn

Bilutleie Jerez Lufthavn

Jerez Lufthavn, også kjent som La Parra Lufthavn, ligger 8 km sørøst for Jerez de la Frontera. Avstanden til Sevilla er 80 km og til Cadiz 45,5 km. Det går buss mellom flyplassen og Jerez de la Frontera. De bilutleieselskapene som er representert på flyplassen er AurigaCrown Car Hire, Goldcar Rental, Avis, Europcar, National Atesa og Hertz.

Rundt 1,3 millioner passasjerer var innom flyplassen i 2008. Omtrent 35 prosent av reisene er innenlandsflyvninger, men flyplassen er spesielt godt besøkt av tyskere og engelskmenn. Jerez Lufthavn betjener 14 ulike destinasjoner.

Jerez Lufthavn har en kafé og to butikker hvor en av dem er taxfree. Andre fasiliteter er førstehjelp, baby/familierom og møterom. Det nærmeste hotellet er hotell Guadatele.

Norsk bokmål