Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Jerez

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jerez inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jerez miniguide

Leiebil Jerez

Bilutleie Jerez

Jerez de la Frontera tilhører provinsen Cádiz som ligger i den sørvestlige delen av Spania. Byen ligger omtrent 15 km innover i landet, og det tar ca. 40 minutter å kjøre til provinshovedstaden Cádiz som ligger på en halvøy i Atlanterhavet. Det tar omtrent 2 timer å kjøre til grensen mellom Spania og Portugal, og innbyggertallet ligger på rundt 200 000 (2008).

Jerez de la Frontera er veldig kjent for å produsere sherry, og det påstås at denne vinen kun kan kalles sherry dersom den er produsert her. Det er muligheter for sherrysmaking i byen og hver sommer avholdes The International Exhibition of Noble Wines, som er en vinfestival. Området er også verdenskjent for å avle hester med spansk, arabisk og engelsk blod, og det arrangeres et hestemarked i mai. Alcázar er et maurisk fort fra 1000-tallet, mens Atalaya Watch Museum har den største klokkesamlingen i hele Europa.

Jerez Flyplass er en internasjonal flyplass som ligger ca. 8 km utenfor byen.

Norsk bokmål