Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lugo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lugo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lugo miniguide

Leiebil Lugo

Bilutleie Lugo

Lugo er hovedstaden i provinsen Lugo og befinner seg i regionen Galicia nordvest i Spania. Byen ligger ved bredden av elven Miño og det er ca. 160 km til Portugals nordlige grense. Det er omtrent 100 km til Atlanterhavskysten i nordvest og rundt 500 km til hovedstaden Madrid i sørøst. Innbyggertallet ble målt til nesten 100 000 i 2009.

Rundt gamlebyen i Lugo går det en romersk bymur som ble reist rundt år 300 e. Kr og som er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I gamlebyen er det flere torg og plasser som Plaza de Santo Domingo, og den vakre katedralen som ligger like innenfor de gamle bymurene, ble bygd på 1100-tallet. I Lugo arrangeres det påskefestivaler og julefeiring i tillegg til festivaler som Fiesta de San Froilan med boder og tradisjonelle varer.

Besøkende kan enten lande ved Santiago de Compostela Airport som ligger ca. 90 km unna Lugo, eller A Coruña Airport som befinner seg 95 km fra byen.

Norsk bokmål