Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lugo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lugo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lugo miniguide

Leiebil Lugo
Bilutleie Lugo

Lugo er hovedstaden i provinsen Lugo og befinner seg i regionen Galicia nordvest i Spania. Byen ligger ved bredden av elven Miño og det er ca. 160 km til Portugals nordlige grense. Det er omtrent 100 km til Atlanterhavskysten i nordvest og rundt 500 km til hovedstaden Madrid i sørøst. Innbyggertallet ble målt til nesten 100 000 i 2009.

Rundt gamlebyen i Lugo går det en romersk bymur som ble reist rundt år 300 e. Kr og som er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I gamlebyen er det flere torg og plasser som Plaza de Santo Domingo, og den vakre katedralen som ligger like innenfor de gamle bymurene, ble bygd på 1100-tallet. I Lugo arrangeres det påskefestivaler og julefeiring i tillegg til festivaler som Fiesta de San Froilan med boder og tradisjonelle varer.

Besøkende kan enten lande ved Santiago de Compostela Airport som ligger ca. 90 km unna Lugo, eller A Coruña Airport som befinner seg 95 km fra byen.