Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Oviedo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oviedo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oviedo miniguide

Leiebil Oviedo

Bilutleie Oviedo

Oviedo er hovedstaden i provinsen med samme navn og ligger i den nordvestre delen av Spania. Byen og provinsen tilhører regionen Asturias og det er omtrent 30 km til Atlanterhavskysten i nord. Det er ca. 450 km til hovedstaden Madrid i sørøst, og innbyggertallet er anslått til å ligge på rundt 225 000 (2009). Oviedo ble grunnlagt i ca. 760 og hadde høy prestisje på 900-tallet.

Katedralen i Oviedo er et kjent landemarke som ble reist på 1300-tallet, og her ligger gravstedet til flere av de asturiske kongene. Katedralen befinner seg i gamlebyen med sine smale gater og historiske byggverk. Gamlebyen, som består av den opprinnelige byen, har nesten ikke blitt endret gjennom årenes løp. Flere av kirkene som er å finne i og utenfor byen er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Oviedo har mange museer å tilby besøkende, blant annet et arkeologisk museum og kunstmuseet Asturias Museum of Fine Arts.

Asturias Airport ligger nesten 50 km utenfor Oviedo.

Norsk bokmål