Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Oviedo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oviedo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oviedo miniguide

Leiebil Oviedo
Bilutleie Oviedo

Oviedo er hovedstaden i provinsen med samme navn og ligger i den nordvestre delen av Spania. Byen og provinsen tilhører regionen Asturias og det er omtrent 30 km til Atlanterhavskysten i nord. Det er ca. 450 km til hovedstaden Madrid i sørøst, og innbyggertallet er anslått til å ligge på rundt 225 000 (2009). Oviedo ble grunnlagt i ca. 760 og hadde høy prestisje på 900-tallet.

Katedralen i Oviedo er et kjent landemarke som ble reist på 1300-tallet, og her ligger gravstedet til flere av de asturiske kongene. Katedralen befinner seg i gamlebyen med sine smale gater og historiske byggverk. Gamlebyen, som består av den opprinnelige byen, har nesten ikke blitt endret gjennom årenes løp. Flere av kirkene som er å finne i og utenfor byen er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Oviedo har mange museer å tilby besøkende, blant annet et arkeologisk museum og kunstmuseet Asturias Museum of Fine Arts.

Asturias Airport ligger nesten 50 km utenfor Oviedo.