Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Boston Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Boston Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Boston Lufthavn miniguide

Leiebil Boston Lufthavn

Bilutleie Boston Lufthavn

(Boston) Logan Internasjonale Flyplass (BOS) ligger 6 km nordøst for Boston. Det er gode transportmuligheter mellom Boston og flyplassen, det går både buss, tog og metro.

The Water Transportation Bus Service 66 er en buss som går til en havn på flyplassen der det er mulig å reise videre med båt. De bilutleieselskapene som er representert er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprize, Hertz, National og Thrifty,

Boston Lufthavn er en av de 20. travleste flyplassene i USA med 26,102,651 passasjerer i 2008, og nummer 12 når det gjelder den flyplassen med flest internasjonale passasjerer i USA. Den består av 4 terminaler, og det går shuttle-buss mellom dem. Alle internasjonale destinasjoner går fra terminal E. Foruten amerikanske flyselskaper betjener den også selskaper som British Airways, Lufthansa, Air France med mer.

Utvalget av butikker, kafeer, restauranter og barer er svært godt. Andre fasiliteter på Boston Lufthavn er lekeplass for barn, et museum, spa og skjønnhetssalong, legesenter, bank og trådløst internett. Hotellene Harborside Hyatt Conference Center & Hotel, Embassy Suites Hotel Boston at Logan Airport og Hilton Boston Logan Airport Hotel, ligger på flyplassområdet og alle har konferanserom.

Norsk bokmål