Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Killeen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Killeen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Killeen miniguide

Leiebil Killeen

Bilutleie Killeen

Killeen ligger i den amerikanske delstaten Texas, og tilhører fylket Bell County. Byen har omlag 112.000 innbyggere (2008), og er geografisk plassert 96 km nord for Austin, som er hovedstad i delstaten.

Killeen ble grunnlagt i 1882, og er i dag mest kjent for militærbasen Fort Hood – som er en av de største i USA – med omlag 40.000 soldater. Som en kuriositet kan det også nevnes at Elvis Presley var i sin tid stasjonert på Fort Hood, og bodde i Killeen for en kortere periode.

De fleste av byens kulturarrangementer foregår på  «Killeen Civic and Conference Center» – som har plass til mer enn 2000 besøkende.

En familieattraksjon i Killeen er badelandet som ligger i Lion’s Club Park. Her finnes bl.a. vannrutsjebaner, klatrevegg og svømmebasseng.

Ellers har byen golfbane, tennisbaner, shoppingsenter samt  flere parker og grøntarealer.

Byen har en mindre flyplass – Killeen Fort Hood Regional Airport – som ligger 14 km sørvest for sentrum. Herfra går det direktefly til Dallas, Houston og Atlanta.

Norsk bokmål