Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Killeen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Killeen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Killeen miniguide

Leiebil Killeen
Bilutleie Killeen

Killeen ligger i den amerikanske delstaten Texas, og tilhører fylket Bell County. Byen har omlag 112.000 innbyggere (2008), og er geografisk plassert 96 km nord for Austin, som er hovedstad i delstaten.

Killeen ble grunnlagt i 1882, og er i dag mest kjent for militærbasen Fort Hood – som er en av de største i USA – med omlag 40.000 soldater. Som en kuriositet kan det også nevnes at Elvis Presley var i sin tid stasjonert på Fort Hood, og bodde i Killeen for en kortere periode.

De fleste av byens kulturarrangementer foregår på  «Killeen Civic and Conference Center» – som har plass til mer enn 2000 besøkende.

En familieattraksjon i Killeen er badelandet som ligger i Lion’s Club Park. Her finnes bl.a. vannrutsjebaner, klatrevegg og svømmebasseng.

Ellers har byen golfbane, tennisbaner, shoppingsenter samt  flere parker og grøntarealer.

Byen har en mindre flyplass – Killeen Fort Hood Regional Airport – som ligger 14 km sørvest for sentrum. Herfra går det direktefly til Dallas, Houston og Atlanta.