Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Memphis

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Memphis inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Memphis miniguide

Leiebil Memphis

Bilutleie Memphis

Memphis er den største byen i delstaten Tennessee, og ligger ved elva Mississippi i fylket Shelby County. Byen har 680.000 innbyggere (2008), og er et viktig handels- og industrisentrum samt jernbaneknutepunkt.

Memphis er mest kjent for Graceland, som er Elvis Presley’s hjemsted. Elvis bodde her til han døde i 1977. Graceland er en stor turistattraksjon, og har 600.000 besøkende årlig. Graceland er bygget opp som et museum, med utstilling av Elvis’ personlige eiendeler, kostymer, biler m.m. I tilknytning til Graceland finnes hotellet «Heartbreak Hotel» samt souvenirbutikker og restauranter.

Memphis er også kjent som bluesens hjemby, og i sentrum finnes forlystelseskvartalet Beale Street –  med restauranter, barer og blues-konserter.

Ellers har byen botanisk hage, kunstmuseum, arkeologisk museum og dyrepark samt gode shoppingmuligheter. En annen populær turistattraksjon i Memphis er å ta en båttur med det gamle dampskipet på Mississippi-elva.

Byen har egen lufthavn – Memphis Internasjonale Flyplass – som ligger 20 km sør for sentrum.

Norsk bokmål