Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Memphis

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Memphis inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Memphis miniguide

Leiebil Memphis
Bilutleie Memphis

Memphis er den største byen i delstaten Tennessee, og ligger ved elva Mississippi i fylket Shelby County. Byen har 680.000 innbyggere (2008), og er et viktig handels- og industrisentrum samt jernbaneknutepunkt.

Memphis er mest kjent for Graceland, som er Elvis Presley’s hjemsted. Elvis bodde her til han døde i 1977. Graceland er en stor turistattraksjon, og har 600.000 besøkende årlig. Graceland er bygget opp som et museum, med utstilling av Elvis’ personlige eiendeler, kostymer, biler m.m. I tilknytning til Graceland finnes hotellet «Heartbreak Hotel» samt souvenirbutikker og restauranter.

Memphis er også kjent som bluesens hjemby, og i sentrum finnes forlystelseskvartalet Beale Street –  med restauranter, barer og blues-konserter.

Ellers har byen botanisk hage, kunstmuseum, arkeologisk museum og dyrepark samt gode shoppingmuligheter. En annen populær turistattraksjon i Memphis er å ta en båttur med det gamle dampskipet på Mississippi-elva.

Byen har egen lufthavn – Memphis Internasjonale Flyplass – som ligger 20 km sør for sentrum.