Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Newark

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Newark inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Newark miniguide

Leiebil Newark

Bilutleie Newark

Newark, som ligger 8 km vest for Manhattan, er – med sine 278.980 innbyggere (2008) – den største byen i delstaten New Jersey, og dessuten administrasjonssentrum i Essex County. På mange måter fungerer Newark som en forstad til New York – men byen har også absolutt sitt særpreg.

Blant de mest besøkte attraksjonene i Newark er det nye, store kultur- og sportskomplekset Prudential Center (innviet i 2007). Her arrangeres det jevnlig store konserter (særlig innen pop/rock) og ulike sports-evenementer. Også det moderne New Jersey Performing Arts Center er en populær konsertarena (særlig for klassisk musikk og jazz) – og her har New Jersey Symphony Orchestra sin base. Dessuten kan man oppleve så vel teater- som danseforestillinger her.

Andre populære severdigheter er for eksempel The Newark Museum (New Jerseys største museum) og baseball-arenaen Bears & Eagles Riverfront Stadium (med sitteplass for 6.200 tilskuere).

Newark Liberty Internasjonale Flyplass, som ligger i utkanten av byen, er USAs femte travleste lufthavn.

Norsk bokmål