Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Newark

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Newark inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Newark miniguide

Leiebil Newark
Bilutleie Newark

Newark, som ligger 8 km vest for Manhattan, er – med sine 278.980 innbyggere (2008) – den største byen i delstaten New Jersey, og dessuten administrasjonssentrum i Essex County. På mange måter fungerer Newark som en forstad til New York – men byen har også absolutt sitt særpreg.

Blant de mest besøkte attraksjonene i Newark er det nye, store kultur- og sportskomplekset Prudential Center (innviet i 2007). Her arrangeres det jevnlig store konserter (særlig innen pop/rock) og ulike sports-evenementer. Også det moderne New Jersey Performing Arts Center er en populær konsertarena (særlig for klassisk musikk og jazz) – og her har New Jersey Symphony Orchestra sin base. Dessuten kan man oppleve så vel teater- som danseforestillinger her.

Andre populære severdigheter er for eksempel The Newark Museum (New Jerseys største museum) og baseball-arenaen Bears & Eagles Riverfront Stadium (med sitteplass for 6.200 tilskuere).

Newark Liberty Internasjonale Flyplass, som ligger i utkanten av byen, er USAs femte travleste lufthavn.