Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Philadelphia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Philadelphia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Philadelphia miniguide

Leiebil Philadelphia

Bilutleie Philadelphia

Philadelphia ligger øst i USA – i delstaten Pennsylvania – og har litt over 1,5 millioner innbyggere. Byen ble grunnlagt i 1682, og hadde i en lang periode stor politisk betydning og innflytelse.

Blant Philadelphias historiske attraksjoner er Independence Hall – også kalt Pennsylvania State House (oppført midt på 1700-tallet) – den mest berømte. Den amerikanske koloniregjeringen holdt til her da uavhengighetserklæringen ble lest opp 4. juli 1776. Klokken som det da ble ringt med – Liberty Bell (”Frihetsklokken”) – er i dag et amerikansk nasjonalklenodium (støpt i London i 1752). Både bygningen og klokken står på UNESCOs verdensarvliste.

Også Congress Hall (oppført 1787-89) er en av Philadelphias kjente historiske minnesmerker. Her hadde den amerikanske kongressen sitt faste møtested i perioden 1790-1800.

Ellers har Philadelphia en rekke interessante gallerier, museer og andre kulturinstitusjoner å vise fram – bl.a. Philadelphia Museum of Art, som er et av USAs betydeligste kunstmuseer.

Pennsylvanias største flyplass – Philadelphia Internasjonale Flyplass – ligger ca. 12 km sørvest for byen.

Norsk bokmål