Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Philadelphia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Philadelphia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Philadelphia miniguide

Leiebil Philadelphia
Bilutleie Philadelphia

Philadelphia ligger øst i USA – i delstaten Pennsylvania – og har litt over 1,5 millioner innbyggere. Byen ble grunnlagt i 1682, og hadde i en lang periode stor politisk betydning og innflytelse.

Blant Philadelphias historiske attraksjoner er Independence Hall – også kalt Pennsylvania State House (oppført midt på 1700-tallet) – den mest berømte. Den amerikanske koloniregjeringen holdt til her da uavhengighetserklæringen ble lest opp 4. juli 1776. Klokken som det da ble ringt med – Liberty Bell (”Frihetsklokken”) – er i dag et amerikansk nasjonalklenodium (støpt i London i 1752). Både bygningen og klokken står på UNESCOs verdensarvliste.

Også Congress Hall (oppført 1787-89) er en av Philadelphias kjente historiske minnesmerker. Her hadde den amerikanske kongressen sitt faste møtested i perioden 1790-1800.

Ellers har Philadelphia en rekke interessante gallerier, museer og andre kulturinstitusjoner å vise fram – bl.a. Philadelphia Museum of Art, som er et av USAs betydeligste kunstmuseer.

Pennsylvanias største flyplass – Philadelphia Internasjonale Flyplass – ligger ca. 12 km sørvest for byen.