Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sanford

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sanford inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sanford miniguide

Leiebil Sanford

Bilutleie Sanford

Sanford er – etter amerikansk målestokk – en småby med ca. 50.000 innbyggere. Den er administrativt sentrum i Seminole County i delstaten Florida, og ligger ca. 32 km nord for den atskillig større byen Orlando.

I området rundt Sanford er det en rekke operatører som arrangerer turer med såkalte ”airboats” på elvene og innsjøene. En ”airboat” er en flatbunnet båt – drevet av luftpropeller, noe som gjør at båten kan ta seg fram på svært grunt vann (også i sumpområder). Ellers finnes det flere familievennlige attraksjoner i og rundt byen – bl.a. Central Florida Zoo & Botanical Garden, fornøyelsesparken Fun World (der man i nærheten også kan besøke det store, permanente loppemarkedet Flea World) – samt vitenskaps- og aktivitetssenteret Seminole State College Planetarium.

Ellers er det flere severdige museer i Sanford – og man bør dessuten unne seg et besøk i Wayne Densch Performing Arts Center, et restaurert vaudeville-teater der det foregår en rekke teater- og musikkrelaterte shows.

Flyplassen Orlando-Sanford Internasjonale Flyplass ligger like utenfor Sanford sentrum, i sørøstlig retning.

Norsk bokmål