Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sanford

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sanford inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sanford miniguide

Leiebil Sanford
Bilutleie Sanford

Sanford er – etter amerikansk målestokk – en småby med ca. 50.000 innbyggere. Den er administrativt sentrum i Seminole County i delstaten Florida, og ligger ca. 32 km nord for den atskillig større byen Orlando.

I området rundt Sanford er det en rekke operatører som arrangerer turer med såkalte ”airboats” på elvene og innsjøene. En ”airboat” er en flatbunnet båt – drevet av luftpropeller, noe som gjør at båten kan ta seg fram på svært grunt vann (også i sumpområder). Ellers finnes det flere familievennlige attraksjoner i og rundt byen – bl.a. Central Florida Zoo & Botanical Garden, fornøyelsesparken Fun World (der man i nærheten også kan besøke det store, permanente loppemarkedet Flea World) – samt vitenskaps- og aktivitetssenteret Seminole State College Planetarium.

Ellers er det flere severdige museer i Sanford – og man bør dessuten unne seg et besøk i Wayne Densch Performing Arts Center, et restaurert vaudeville-teater der det foregår en rekke teater- og musikkrelaterte shows.

Flyplassen Orlando-Sanford Internasjonale Flyplass ligger like utenfor Sanford sentrum, i sørøstlig retning.