Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tallahassee

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tallahassee inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tallahassee miniguide

Leiebil Tallahassee

Bilutleie Tallahassee

Tallahassee er hovedstad i delstaten Florida. Den ligger i delstatens nordvestlige hjørnet, mellom Pensacola (ved vestkysten) og Jacksonville (ved østkysten). Navnet er indiansk og kan oversettes med ”gammel by”, til tross for at den ikke ble grunnlagt før i 1824. Med sine 171.922 innbyggere (2008) er ikke Tallahassee noen stor by etter amerikansk målestokk, selv om det i storbyområdet bor nesten 360.000 mennesker.

Blant severdighetene i Tallahassee er ”The Old Capitol” – den gamle senatsbygningen, som i 1978 ble erstattet med ”The New Capitol”, og som i dag er museum.

Ellers er naturparken Wakulla Springs et populært utfartssted. Her ble de noen av de første Tarzan-filmene (med Johnny Weissmüller i hovedrollen) spilt inn. Også Pebble Hill Plantation tilhører byens attraksjoner. Det var opprinnelig en typisk sørstats-bomullplantasje – som nå fungerer som museum.

Det er to regionale flyplasser i Tallahasse, som har ruter til andre byer i det sørlige USA: Tallahasse Regional Airport og Tallahassee Commercial Airport.

Norsk bokmål