Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tallahassee

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tallahassee inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tallahassee miniguide

Leiebil Tallahassee
Bilutleie Tallahassee

Tallahassee er hovedstad i delstaten Florida. Den ligger i delstatens nordvestlige hjørnet, mellom Pensacola (ved vestkysten) og Jacksonville (ved østkysten). Navnet er indiansk og kan oversettes med ”gammel by”, til tross for at den ikke ble grunnlagt før i 1824. Med sine 171.922 innbyggere (2008) er ikke Tallahassee noen stor by etter amerikansk målestokk, selv om det i storbyområdet bor nesten 360.000 mennesker.

Blant severdighetene i Tallahassee er ”The Old Capitol” – den gamle senatsbygningen, som i 1978 ble erstattet med ”The New Capitol”, og som i dag er museum.

Ellers er naturparken Wakulla Springs et populært utfartssted. Her ble de noen av de første Tarzan-filmene (med Johnny Weissmüller i hovedrollen) spilt inn. Også Pebble Hill Plantation tilhører byens attraksjoner. Det var opprinnelig en typisk sørstats-bomullplantasje – som nå fungerer som museum.

Det er to regionale flyplasser i Tallahasse, som har ruter til andre byer i det sørlige USA: Tallahasse Regional Airport og Tallahassee Commercial Airport.