Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tirana

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tirana inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tirana miniguide

Leiebil Tirana
Bilutleie Tirana

Tirana er hovedstaden i Albania og befinner seg omtrent 40 km fra landets kyst. Albania grenser til Adriaterhavet i vest og elven Ishëm renner gjennom byen. Tirana ligger sentralt i landet, og det er ca. 130 km til Makedonias vestlige grense. Tirana ble grunnlagt  1614 og utnevnt til offentlig hovedstad i 1925. Folketallet i byen ligger på ca. 375 000 (2007).

Tirana er en vakker og frodig storby med økende turisme. På 1990-tallet ble statuer av Stalin og Lenin fjernet og de gamle kommunistblokkene gjennomgår en kraftig renovering. Gamlebyen er en populær attraksjon med sine smale gater og gamle bygninger. Den moderne attraksjonen International Center of Culture kalles også Piramida på grunn av sin pyramidiske form. I byens sentrum kan man besøke The National History Museum samt moskeen Et´hem Bey som er en av de vakreste moskeene i landet.

Mother Teresa Airport er en internasjonal flyplass som flyr til store deler av Europa og befinner seg ca. 17 km utenfor bykjernen.