Leiebil Albania

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Albania

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Albania inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Albania miniguide

Leiebil Albania
Bilutleie Albania

Albania har 3,6 millioner innbyggere (2009), og ligger sørøst i Europa – ved Adriaterhavet og Det Joniske hav. Landet grenser til Kosovo i nordøst, Montenegro i nordvest, Makedonia i øst og Hellas i sør. Store deler av Albania er dekket av fjell, der høyeste fjelltopp – Maja e Korabit – ligger 2764 m.o.h. Ellers har vestre del av landet 362 km kystlinje med mange flotte sandstrender.

Albania har Middelhavsklima – med en årlig gjennomsnittstemperatur på +16 grader. Nord – og Øst-Albania har kaldere vintre enn landet ellers, og de høyeste vintertemperaturene finnes lengst sør.

Landet er kjent for sine mange nasjonalparker med uberørt natur, spesielt er Theti i nord en populær turistattraksjon – ideelt for fotturer. Ellers har Albania en rik musikalsk folkloretradisjon.

Hovedstaden i Albania ligger sentralt i landet, og heter Tirana. Byen har 726.500 innbyggere (2008). I tillegg til å være landets største by, er Tirana det økonomiske, kulturelle, vitenskapelige og politiske sentrum.

Andre større byer i Albania er Kurcova, Durres, Elbasan, Korca, Vloro og Shokdra. Durres har den største havnen i landet –  med fergeforbindelse til bl.a. Italia.

Transportsystemet i Albania var under den kommunistiske perioden (1945 – 1990) lite utviklet, men i dag er de største byene tilknyttet førsteklasses riksveier. Nye motorveies bygges og utbedres stadig.

Albanias eneste internasjonale flyplass ligger 15 km nordvest for hovedstaden – Tirana Internasjonale Flyplass «Nënë Tereza» (oppkalt etter Mor Teresa).

Gjennom Leiebilguiden.no kan du bestille leiebil ved Tirana Internasjonale Flyplass og i Tirana.

Leiebil destinasjoner