Leiebil Albania

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Albania

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Albania inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Albania miniguide

Leiebil Albania

Bilutleie Albania

Albania har 3,6 millioner innbyggere (2009), og ligger sørøst i Europa – ved Adriaterhavet og Det Joniske hav. Landet grenser til Kosovo i nordøst, Montenegro i nordvest, Makedonia i øst og Hellas i sør. Store deler av Albania er dekket av fjell, der høyeste fjelltopp – Maja e Korabit – ligger 2764 m.o.h. Ellers har vestre del av landet 362 km kystlinje med mange flotte sandstrender.

Albania har Middelhavsklima – med en årlig gjennomsnittstemperatur på +16 grader. Nord – og Øst-Albania har kaldere vintre enn landet ellers, og de høyeste vintertemperaturene finnes lengst sør.

Landet er kjent for sine mange nasjonalparker med uberørt natur, spesielt er Theti i nord en populær turistattraksjon – ideelt for fotturer. Ellers har Albania en rik musikalsk folkloretradisjon.

Hovedstaden i Albania ligger sentralt i landet, og heter Tirana. Byen har 726.500 innbyggere (2008). I tillegg til å være landets største by, er Tirana det økonomiske, kulturelle, vitenskapelige og politiske sentrum.

Andre større byer i Albania er Kurcova, Durres, Elbasan, Korca, Vloro og Shokdra. Durres har den største havnen i landet –  med fergeforbindelse til bl.a. Italia.

Transportsystemet i Albania var under den kommunistiske perioden (1945 – 1990) lite utviklet, men i dag er de største byene tilknyttet førsteklasses riksveier. Nye motorveies bygges og utbedres stadig.

Albanias eneste internasjonale flyplass ligger 15 km nordvest for hovedstaden – Tirana Internasjonale Flyplass «Nënë Tereza» (oppkalt etter Mor Teresa).

Gjennom Leiebilguiden.no kan du bestille leiebil ved Tirana Internasjonale Flyplass og i Tirana.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål