Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cordoba Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cordoba Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cordoba Lufthavn miniguide

Leiebil Cordoba Lufthavn
Bilutleie Cordoba Lufthavn

Ingeniero Aeronáutico Ambrosio L.V. Taravella Internasjonale Flyplass (COR), også kjent som Pajas Blancas, ligger 9 km nordvest for sentrum av Cordoba i Argentina. Det går buss mellom flyplassen og Cordoba. De bilutleieselskapene som er representert på flyplassen er Annie Millet-Hertz og Avis.

I 2009 besøkte 1,251,027 passasjerer Cordoba Lufthavn  som er den tredje største flyplassen i Argentina. Fra Cordoba kan en fly direkte til andre byer i Argentina samt til Chile, Peru, Uruguay og Brasil. Det er mange fugler i området og pilotene blir bedd om å passe spesielt på.

Cordoba Lufthavn har et enkelt utvalg av kafeer, restauranter og barer samt noen butikker inkludert taxfree. Andre fasiliteter er trådløst internett, apotek, legehjelp, minibank og turistinformasjon. Det fins ingen hoteller på selve flyplassen.