Leiebil Argentina

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Argentina

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Argentina inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Argentina miniguide

Leiebil Argentina
Bilutleie Argentina

Republikken Argentina er det nest største landet i Sør-Amerika (etter Brasil) med omlag 41 millioner innbyggere (2009). Argentina ligger ved Atlanterhavet i sør og øst, og i vest ligger Andesfjellene – der høyeste punkt er Aconcagua, som måler 6962 m.o.h.

Argentina grenser til Paraguay og Bolivia i nord, Brasil og Uruguay i nordøst og Chile i vest og sør.

Landskapet består av gressrike og fruktbare sletteområder i nord (pampas), bølgende landskap i sør med sanddyner og klipper, samt fjellområder i vest. Klimaet er stort sett temperert, med subtropiske områder i nord og subantarktiske områder helt i sør.

Hovedstaden Buenos Aires (3,7 millioner innbyggere i 2009), som ligger på østkysten, er også landets viktigste havneby – samt det kommersielle og industrielle sentrum.

Andre større byer i Argentina er Córdoba, Rosario, Mendoza, La Plata og San Miguel de Tucumán.

En av Sør-Amerikas største turistattraksjoner er Iguazú-fossene, som ligger helt nord i Argentina – på grensen til Brasil. Iguazú-fossene har et fall på 80 meter, og er en del av Iguazú Nasjonalpark. Denne står dessuten oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Argentina – som er tangoens hjemland  – er ellers kjent for sin kultur, fotball, rødvin og sin gjestfrihet.

Landets hovedflyplass er Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini, som ligger 40 km utenfor hovedstaden Buenos Aires.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie i de fleste større byer og flyplasser i Argentina. Noen av leiebil-selskapene vi sammenligner inkluderer Six, National, Alamo og Europcar.