Leiebil Argentina

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Argentina

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Argentina inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Argentina miniguide

Leiebil Argentina

Bilutleie Argentina

Republikken Argentina er det nest største landet i Sør-Amerika (etter Brasil) med omlag 41 millioner innbyggere (2009). Argentina ligger ved Atlanterhavet i sør og øst, og i vest ligger Andesfjellene – der høyeste punkt er Aconcagua, som måler 6962 m.o.h.

Argentina grenser til Paraguay og Bolivia i nord, Brasil og Uruguay i nordøst og Chile i vest og sør.

Landskapet består av gressrike og fruktbare sletteområder i nord (pampas), bølgende landskap i sør med sanddyner og klipper, samt fjellområder i vest. Klimaet er stort sett temperert, med subtropiske områder i nord og subantarktiske områder helt i sør.

Hovedstaden Buenos Aires (3,7 millioner innbyggere i 2009), som ligger på østkysten, er også landets viktigste havneby – samt det kommersielle og industrielle sentrum.

Andre større byer i Argentina er Córdoba, Rosario, Mendoza, La Plata og San Miguel de Tucumán.

En av Sør-Amerikas største turistattraksjoner er Iguazú-fossene, som ligger helt nord i Argentina – på grensen til Brasil. Iguazú-fossene har et fall på 80 meter, og er en del av Iguazú Nasjonalpark. Denne står dessuten oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Argentina – som er tangoens hjemland  – er ellers kjent for sin kultur, fotball, rødvin og sin gjestfrihet.

Landets hovedflyplass er Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini, som ligger 40 km utenfor hovedstaden Buenos Aires.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie i de fleste større byer og flyplasser i Argentina. Noen av leiebil-selskapene vi sammenligner inkluderer Six, National, Alamo og Europcar.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål