Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tucuman

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tucuman inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tucuman miniguide

Leiebil Tucuman
Bilutleie Tucuman

Tucumán heter egentlig San Miguel de Tucumán og er hovedstaden i provinsen med samme navn. Byen og provinsen ligger i Argentinas nordvestlige hjørne og byen er den største i den nordlige delen av landet. I 2009 ble innbyggertallet anslått til nesten 530 000, og regner man med områdene rundt kommer tallet opp i ca. 830 000. Dette gjør storbyområdet til landets femte største område. Tucumán ble grunnlagt av spanjolene i 1565.

Tucumán er en by som er full av historie. Blant annet ble den argentinske uavhengighetserklæringen framlagt her i 1816, men den ble ikke offisielt undertegnet av spanjolene før i 1865. Bygningen Casa Histórica de la Independencia kalles også House of Tucumán på engelsk og er stedet hvor uavhengighetserklæringen ble framlagt. I dag er det både et museum og et monument. Byen stiller med mange andre museer i tillegg til en mengde frodige parker.

Byens flyplass heter Teniente General Benjamin Matienzo Internasjonale Flyplass og befinner seg ca. 12 km utenfor byen.