Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tucuman

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tucuman inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tucuman miniguide

Leiebil Tucuman

Bilutleie Tucuman

Tucumán heter egentlig San Miguel de Tucumán og er hovedstaden i provinsen med samme navn. Byen og provinsen ligger i Argentinas nordvestlige hjørne og byen er den største i den nordlige delen av landet. I 2009 ble innbyggertallet anslått til nesten 530 000, og regner man med områdene rundt kommer tallet opp i ca. 830 000. Dette gjør storbyområdet til landets femte største område. Tucumán ble grunnlagt av spanjolene i 1565.

Tucumán er en by som er full av historie. Blant annet ble den argentinske uavhengighetserklæringen framlagt her i 1816, men den ble ikke offisielt undertegnet av spanjolene før i 1865. Bygningen Casa Histórica de la Independencia kalles også House of Tucumán på engelsk og er stedet hvor uavhengighetserklæringen ble framlagt. I dag er det både et museum og et monument. Byen stiller med mange andre museer i tillegg til en mengde frodige parker.

Byens flyplass heter Teniente General Benjamin Matienzo Internasjonale Flyplass og befinner seg ca. 12 km utenfor byen.

Norsk bokmål