Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Broome

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Broome inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Broome miniguide

Leiebil Broome

Bilutleie Broome

Broome er en tropisk by på Australias vestkyst, ved Det Indiske hav – nærmere bestemt i Kimberly-regionen. Byen har 14.000 innbyggere, og hovednæringen er turisme, gruvedrift og jordbruk. I gruvene utvinnes diamanter, bly og sink. Broome er en ferieby i sommersesongen, og kalles også for «Perlebyen» – på grunn av de mange lykkejegerne som i sin tid kom hit for å dykke etter perlemuslinger.

Byens største attraksjon er den kritthvite lange sandstranden «Cable Beach», som ligger 700 meter fra sentrum. Cable Beach er 22 km lang – og det innbydende, krystallklare vannet tiltrekker seg mange turister. På stranden har man muligheter til å prøve kamelridning, og det finnes også båtutleie her. Andre attraksjoner i Broome er Pearl Luggers Museum – som viser byens perleindustri-historie og The Broome Historical Society Museum – med fotografier fra byens historie.

Man kan også besøke den vakre bukten Roebuck Bay – der man kan se den berømte «Staircase to the Moon» («Trappen til månen») – en optisk effekt som oppstår når det er fullmåne og høyvann.

Andre aktiviteter i Broome er organisert kajakk-tur til en skilpaddebukt, samt besøk i byens krokodillefarm.

Byen har egen flyplass – Broome Internasjonale Flyplass, som ligger like utenfor sentrum.

Norsk bokmål