Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Broome

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Broome inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Broome miniguide

Leiebil Broome
Bilutleie Broome

Broome er en tropisk by på Australias vestkyst, ved Det Indiske hav – nærmere bestemt i Kimberly-regionen. Byen har 14.000 innbyggere, og hovednæringen er turisme, gruvedrift og jordbruk. I gruvene utvinnes diamanter, bly og sink. Broome er en ferieby i sommersesongen, og kalles også for «Perlebyen» – på grunn av de mange lykkejegerne som i sin tid kom hit for å dykke etter perlemuslinger.

Byens største attraksjon er den kritthvite lange sandstranden «Cable Beach», som ligger 700 meter fra sentrum. Cable Beach er 22 km lang – og det innbydende, krystallklare vannet tiltrekker seg mange turister. På stranden har man muligheter til å prøve kamelridning, og det finnes også båtutleie her. Andre attraksjoner i Broome er Pearl Luggers Museum – som viser byens perleindustri-historie og The Broome Historical Society Museum – med fotografier fra byens historie.

Man kan også besøke den vakre bukten Roebuck Bay – der man kan se den berømte «Staircase to the Moon» («Trappen til månen») – en optisk effekt som oppstår når det er fullmåne og høyvann.

Andre aktiviteter i Broome er organisert kajakk-tur til en skilpaddebukt, samt besøk i byens krokodillefarm.

Byen har egen flyplass – Broome Internasjonale Flyplass, som ligger like utenfor sentrum.