Leiebil Australia

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Australia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Australia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Australia miniguide

Leiebil Australia
Bilutleie Australia

Australia er en del av Oseania, som ligger på den sørlige halvkule – med Stillehavet i øst og Det indiske hav i vest. Landet befinner seg nordvest for New Zealand og sør for Indonesia, Øst-Timor og Papua Ny Guinea. Australia har 22,1 millioner innbyggere (2010), og er det 6. største land i verden m.h.t. areal.

Australias høyeste fjell er Mount Koscioszko, som ligger 2229 m.o.h. Landet har et tropisk savanneklima i nord – med ørkenområder, regnskog og sletter. Sentrale deler av landet har ørkenklima med store tørre områder, og Australias øst- og vestkyst har et subtropisk klima. Langs sørøstkysten finnes et temperert klima.

Australia er et populært reisemål. Landet er kjent for sine mange nasjonalparker med flott natur, sitt egenartede dyreliv – samt sine utallige sandstrender langs kysten. Verdens største korallrev, Great Barrier Reef, ligger på Australias nordøstkyst og er en av landets største turistattraksjoner.

Australias hovedstad Canberra  har 341.000 innbyggere (2009), og ligger sørøst i landet, mellom de viktige og kjente byene Sydney (4,3 mill. innbyggere) og Melbourne (3,8 mill. innbyggere). Andre folkerike byer i Australia er Sydney, Brisbane, Perth, Adelaide, Newcastle og Gold Coast.

Australia har flere internasjonale flyplasser, og Sydney Airport – som ligger 7 km sør for Sydney sentrum – er landets største.

Gjennom Leiebilguiden.no kan du bestille leiebil ved alle større flyplasser og byer i Australia. Prøv søkemotoren over for å få tilgang til en umiddelbar reservasjon.