Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Darwin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Darwin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Darwin miniguide

Leiebil Darwin

Bilutleie Darwin

Darwin er den nordligste av Australias storbyer – og hovedstad i Northern Territory. Byen ligger ved Beagle Gulf og har 115.000 innbyggere (2006). Den ble grunnlagt i 1869, og befinner seg i et område der det periodevis blåser svært sterke vinder. Hele tre ganger har byen blitt delvis ødelagt av sykloner – siste gang i 1974.

Darwin har tropisk klima – med regntid fra desember til april og tørketid resten av året. Med en gjennomsnittelig maksimumstemperatur på 32 grader C og en minimumstemperatur på 23,2 grader C er det svært varmt her hele året. Det er svært sjelden temperaturen faller under 20 grader C.

Blant severdighetene i Darwin må The Museum and Art Gallery of The Northern Territory og den vakre botaniske hagen nevnes. Dessuten har byen mange gallerier som viser aboriginer-kunst. Byen er dessuten kjent for sine mange, store kulturarrangementer, der den årlige Darwin Festival er den mest omfattende. Det er ellers flere flotte, lange sandstrender i byens umiddelbare nærhet.

Flyplassen Darwin Internasjonale Flyplass ligger ca. 7 km fra sentrum.

Norsk bokmål