Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Darwin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Darwin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Darwin miniguide

Leiebil Darwin
Bilutleie Darwin

Darwin er den nordligste av Australias storbyer – og hovedstad i Northern Territory. Byen ligger ved Beagle Gulf og har 115.000 innbyggere (2006). Den ble grunnlagt i 1869, og befinner seg i et område der det periodevis blåser svært sterke vinder. Hele tre ganger har byen blitt delvis ødelagt av sykloner – siste gang i 1974.

Darwin har tropisk klima – med regntid fra desember til april og tørketid resten av året. Med en gjennomsnittelig maksimumstemperatur på 32 grader C og en minimumstemperatur på 23,2 grader C er det svært varmt her hele året. Det er svært sjelden temperaturen faller under 20 grader C.

Blant severdighetene i Darwin må The Museum and Art Gallery of The Northern Territory og den vakre botaniske hagen nevnes. Dessuten har byen mange gallerier som viser aboriginer-kunst. Byen er dessuten kjent for sine mange, store kulturarrangementer, der den årlige Darwin Festival er den mest omfattende. Det er ellers flere flotte, lange sandstrender i byens umiddelbare nærhet.

Flyplassen Darwin Internasjonale Flyplass ligger ca. 7 km fra sentrum.