Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Surfers Paradise

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Surfers Paradise inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Surfers Paradise miniguide

Surfers Paradise
Bilutleie Surfers Paradise

Surfers Paradise  (18.500 innbyggere i 2006) ligger på Australias østkyst, ved Stillehavet – og er en forstad til byen Gold Coast («Gullkysten») som ligger i delstaten Queensland.

Surfers Paradise er en av Australias mest populære feriedestinasjoner, og er først og fremst kjent for  å ha en av de beste sandstrendene i verden. Surfers Paradise Beach er bred og lang, og som navnet tilsier, er dette et paradis for surfere – og både utleie av surfebrett og surfekurs foregår på stranden.

Forstaden er også kjent for sine mange skyskrapere, som ligger på rekke og rad langs stranden. Surfers Paradise har et moderne byliv med caféer, restauranter, markeder, utallige puber, barer og diskoteker – samt teatre og konsertscener. Hovedgaten i sentrum heter Cavill Avenue, og her har man gode shoppingmuligheter både i spennende butikker og store kjøpesentre.

Blant de øvrige attraksjonene i Surfers Paradise er Gold Coast Art Gallery – et kunstgalleri med både skiftende og permanente utstillinger, samt en flott utendørs skulpturpark. Man kan også besøke Q1 Observation Deck, som ligger i Q1-tårnet ved stranden. Observasjonsdekket ligger i 77. og 78. etasje, 230 meter over bakken –  og herfra har man 360 graders panoramautsikt. Det finnes også en bar og en kino i tilknytning til observasjonsdekket.

Nærmeste flyplass er Gold Coast Airport, som ligger 20 km sør for Surfers Paradise.