Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Townsville

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Townsville inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Townsville miniguide

Leiebil Townsville

Bilutleie Townsville

Townsville (165.000 innbyggere i 2008) ligger ved nordøstkysten av Australia – i delstaten Queensland. Den ble grunnlagt i 1864 – og er først og fremst kjent som byen med 320 soldager i året.

Midt i sentrum ligger den 290 meter høye Castle Hill, og herfra har man en fantastisk utsikt over byen og forstedene – og man kan også se ut til øygruppa  Magnetic Islands, som er områdets mest berømte nasjonalpark. Ellers er bybildet dominert av den 2 km lange The Strand, med sin svært populære og flotte badestrand – som altså ligger midt i sentrum. Her er det bl.a. også en stor lekepark for barn. Det finnes ellers en rekke innbydende strender i og rundt Townsville.

Townsville er ellers et eldorado for dykkere, både profesjonelle og amatører – og det arrangeres daglig turer til verdens største korallrev, Great Barrier Reef, som ligger utenfor kysten av Queensland. Great Barrier Reef står på UNESCOs verdensarvliste – og det gjør også regnskogsområdene ved Townsville, hvor det finnes flere nasjonalparker.

Flyplassen Townsville Airport ligger 12 km vest for sentrum.

Norsk bokmål