Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Townsville

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Townsville inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Townsville miniguide

Leiebil Townsville
Bilutleie Townsville

Townsville (165.000 innbyggere i 2008) ligger ved nordøstkysten av Australia – i delstaten Queensland. Den ble grunnlagt i 1864 – og er først og fremst kjent som byen med 320 soldager i året.

Midt i sentrum ligger den 290 meter høye Castle Hill, og herfra har man en fantastisk utsikt over byen og forstedene – og man kan også se ut til øygruppa  Magnetic Islands, som er områdets mest berømte nasjonalpark. Ellers er bybildet dominert av den 2 km lange The Strand, med sin svært populære og flotte badestrand – som altså ligger midt i sentrum. Her er det bl.a. også en stor lekepark for barn. Det finnes ellers en rekke innbydende strender i og rundt Townsville.

Townsville er ellers et eldorado for dykkere, både profesjonelle og amatører – og det arrangeres daglig turer til verdens største korallrev, Great Barrier Reef, som ligger utenfor kysten av Queensland. Great Barrier Reef står på UNESCOs verdensarvliste – og det gjør også regnskogsområdene ved Townsville, hvor det finnes flere nasjonalparker.

Flyplassen Townsville Airport ligger 12 km vest for sentrum.