Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Antwerpen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Antwerpen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Antwerpen miniguide

Leiebil Antwerpen
Bilutleie Antwerpen

I 2008 lå innbyggertallet i Antwerpen på over 470 000, mens med forstedene kommer tallet opp i nesten 1 200 000. Antwerpen er en by nord i Belgia, et lite stykke fra den nederlandske grensen. Byen befinner seg ved elven Schelde og har lenge vært en av verdens største havner. De siste årene har mye av havnevirksomheten blitt flyttet til Zeebrugge i nordvest.

På 1500-tallet var Antwerpen en av de viktigste byene i Europa med tanke på handel og økonomi, og verdens første børs ble grunnlagt her i 1526. Likevel strekker byens handelshistorie seg enda lenger tilbake, til 800-tallet da stedet var en markedsplass. I dag frister byen med vakre bygninger som den gotiske katedralen Onze Lieve Vrouw-Kathedraal samt mange museer. Bybildet er en smakfull blanding av brede avenyer og trange, pittoreske gater.

Antwerpen Internasjonale Flyplass (Deurne) er for liten til å kunne håndtere de største flyene, men det er likevel mulig å fly til blant annet London. Flyplassen ligger bare 2 km utenfor byen.