Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Gent

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Gent inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Gent miniguide

Leiebil Gent
Bilutleie Gent

Gent er hovedstaden i Øst-Flandern som er en provins vest i Belgia. Antall innbyggere ble i 2008 målt til over 230 000 og medregnet forstedene kommer tallet opp i ca. 500 000. Gent er forbundet med blant annet Nordsjøen og den store havnen Zeebrugge via kanaler. Disse kanalene har medført til at Gent har en viktig havn, faktisk den tredje største i landet.

Flere og flere turister reiser til Gent for å oppleve byens kulturliv samt de mange vakre byggverkene fra middelalderen og renessansen. Byens sentrum er et bilfritt område og det største bilfrie området i Belgia. Sammen med kanaler, parker og middelalderarkitektur er sentrum av Gent en unik opplevelse. I tillegg til ulike museer og bygninger som strekker seg nesten 1000 år tilbake i tid, byr Gent på båtturer, sportsaktiviteter og festivaler som blant annet Gentfesten.

Gent har ingen egen flyplass, men ettersom Brussel befinner seg omtrent 55 km unna, anbefales reisende å fly til Brussels Internasjonale Flyplass.