Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Brussel

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brussel inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brussel miniguide

Leiebil Brussel

Bilutleie Brussel

Brussel er hovedstaden i Belgia og byens beliggenhet er midt i landet, litt lenger nord enn sør. I 2008 ble innbyggertallet målt til noe over 140 000, men hvis områdene rundt regnes med, stiger tallet til over 1 000 000. De offisielle språkene er fransk og tysk, men det snakkes også en del flamsk. Brussel huser flere viktige hovedkvarter, blant annet EU, Europakommisjonen og NATO.

Brussel ble nevnt i kilder allerede på 900-tallet og som flere andre belgiske byer preges Brussel av gamle, vakre byggverk. En av de mest berømte attraksjonene i Belgias hovedstad er torget. På fransk kalles plassen ”Grand-Place”, mens tyskerne sier ”de grote Markt”. I nærheten av torget med de storslåtte fasadene står den berømte fontenen Manneken Pis. Verdensutstillingen har blitt arrangert i Brussel hele 4 ganger.

Brussel er tilknyttet to flyplasser; Brussels Zaventem Internasjonale Flyplass 11 km utenfor byen og Brussels South Charleroi Airport som ligger 46 km unna. Begge tilbyr både innenlands- og utenlandsflyvninger.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil på flere steder i Brussel inkludert ved Hilton hotellet, TVG-stasjonen, ved Charleroi Airport og Zaventem området. Bestilling av leiebil i Brussel er enkelt via leiebilguiden.no. Velg destinasjon i søkemotoren og trykk «Søk» for tilbud.

Norsk bokmål